Webbplatsens överlägg

Se Amerikanska HBO serier & filmer i Sverige med en VPN

Se Amerikanska HBO serier & filmer i Sverige med en VPN

HBO är en väldigt stor Amerikansk streaming tjänst som många runt om i världen älskar, då dem anses vara bland det bästa på att skapa riktigt bra serier och filmer. Tyvärr så kan du som bor i Sverige inte alltid se alla serier och filmer, då dem bara finns tillgängliga för dem som bor i USA. Men med en VPN så kan du ta dig runt dessa problem och se på alla serier och filmer från USA, och ibland också se avsnitt av serier tidigare än alla andra i Sverige.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Använd VPN för att utöva din yttrandefrihet till fullo
Läs också: Ta dig runt / kringgå geo blockeringar med en vpn
Läs också: Så kan du använda VPN för att se BBC iPlayer i Sverige

Vad är HBO entertainment?

HBO entertainment är ett enormt stort TV, och produktions bolag från USA. Dem skapar både serier, filmer och mycket mera. Mest kända är dem kanske för Game of Thrones, Euphoria och Entourage och många många fler serier. Deras streamingtjänst kostar 9.99 USD i månaden, och då får du tillgång till hur mycket filmer och serier som helst. Och det är något som väldigt många människor över hela världen också gör.

Läs också: Använd VPN-tunnel på tågstationen för säker uppkoppling
Läs också: Anslut mot gratis wifi på köpcentrum säkert med en VPN
Läs också: Skydda dig mot dataintrång med hjälp av en VPN-server i mellan

Är det någon skillnad på HBO och Netflix?

Man kan säga att dem är samma sak, fast att dem då har två olika ägare. En del föredrar Netflix medans andra tycker att HBO är den bättre utav dessa streaming tjänster. Men sett till utbud så är det ganska snarlikt där båda tjänsterna erbjuder filmer, serier och program lämpade för barn. Prismässigt sätt så är dem också väldigt lika, och faktiskt ganska billiga med tanke på vad man får tillgång till. Vi kan inte avgöra vilken som är bäst, men båda är så billiga så varför inte ta båda?

Läs också: Skaffa en VPN-service åt ditt företag för att skydda känslig data
Läs också: Se på VIAplay utan några GEO-blockeringar i hela världen med en VPN
Läs också: Lyssna på SR ”Sveriges Radio” från hela världen med en VPN-tjänst

Varför kan inte svenskar se Amerikanska HBO?

Anledningen till att Svenskar inte kan se på Amerikanska HBO är att dem köper in rättigheter till att få sända mycket utav det filmer och serier dem har på sin tjänst. När dem köper dessa rättigheterna så köper man dem för en viss publik i ett vist land, och då får man inte sända dem för människor i andra länder. Det betyder att när man köper in rättigheterna till att få sända en serie i USA, så får man inte samtidigt sända till oss svenskar.

Läs också: Boka billigare hotell med en VPN-anslutning
Läs också: Se på C-More utbudet från andra länder runt om i världen med VPN
Läs också: Tjäna pengar på Adsense med hjälp av en VPN

För att stävja detta så implementerar man något som kallas för GEO blockeringar på sin tjänst, vilket är en grej som känner av via din IP-adress vilket land du är ifrån. Har du då inte en IP-adress från Amerika så kommer du bli nekad tillgång till utbudet på tjänsten. Men det skall dock sägas att HBO är långt ifrån ensamma om att göra så, utan nästan alla streamingtjänster på nätet har dessa idag.

Läs också: Ranka bättre ”manipulera” sökresultaten på Google med hjälp av en VPN
Läs också: Lura Pokémon GO att du befinner dig på andra platser med en VPN-service
Läs också: Byt din IP-Adress när du känner för det med en VPN

Ta dig runt GEO-blockeringar på HBO med en VPN

Men du skall icke gråta, för lösningen på detta problemet är väldigt enkelt och billigt sätt. VPN tjänster så som NordVPN, ExpressVPN och PureVPN hjälper dig att få en ny IP-adress från önskat land. Allt du behöver göra är att jämföra VPN för att se vilken du tror passar dig bäst. Om du inte orkar jämföra VPN tjänsterna själv, så kan du ta NordVPN som vi har satt som bästa VPN tjänsten just nu i vårat bäst i test av VPN tjänster.

Läs också: Kommentera helt anonymt på FlashBack Forum med en VPN

Samtliga VPN-klienter vi pratar om på VPNS kostar bara ca 25 kr i månaden, lite beroende dock på hur långt abonnemang du väljer att teckna. Men alla fungerar ungefär på samma sätt, och är otroligt smidiga att använda nuförtiden med dedikerade VPN-appar till dator, mobil och TV appareter.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Kolla på Hulu streaming tjänst helt säkert med en VPN-tunnel
Läs också: Skaffa fler följare på Instagram med hjälp av en VPN
Läs också: Använd VPN-tjänst för att kunna se på allt ifrån Prime Video i Sverige

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes