Webbplatsens överlägg

Se på Amerikansk sport från ESPN i Sverige med VPN-tjänst

Se på Amerikansk sport från ESPN i Sverige med VPN-tjänst

ESPN är en amerikansk TV kanal för det sport tokiga, men även du i Sverige kan se på deras utbud av all sport som dem sänder med hjälp av en VPN. I denna artikel tänkte vi gå igen vad ESPN är för något, men framför allt också hur du som svensk kan se på deras utbud utan att bli blockerad utav deras Geo-blockeringar som dem använder till tjänsten.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Lura din arbetsgivare vart du befinner dig
Läs också: Öppna suspekta länkar på mailen med en VPN
Läs också: Se på SF kids från utlandet med en vpn-klient

Vad är ESPN?

ESPN är troligtvis världens största kanal utav live sänd sport, och har otroligt mycket sport i sina sändningar. Att du som svensk kanske inte känner igen namnet är inte så konstigt, dem finns nämligen inte i Sverige. Och mycket utav deras sportsändningar är av sporter som traditionellt inte varit så stora sporter i Sverige. Sporter som basket, baseball, amerikansk fotboll har inte rönt några större framgångar bland den svenska publiken.

Läs också: Lyssna på UR Play när du befinner dig utomlands
Läs också: Se på Telia Play vart du än befinner dig med en VPN-anslutning
Läs också: Kolla på Mubi i Sverige

Men ESPN sänder också sådant som golf, NHL hockey, motorsport, riktig fotboll och UFC fighting. Det är sporter som vi i Sverige också älskar att se, men dessa finns det redan svenska TV bolag så som C More, Viasat med flera som sänder. Därför har det sällan funnits något större behov för svenskar att skaffa sig ESPN. Och vill du ha det ännu billigare med att kunna se både på svenska och amerikanska, så finns ju alltid också IPTV som ett alternativ.

Läs också: Se på Com Hem Play stereaming tjänst från utlandet
Läs också: Titta på ViaFree i andra länder än Sverige
Läs också: Få fler nedladdningar & bättre betyg Google Play

Kan man se på ESPN i Sverige?

Ja du kan se på ESPN även i Sverige, men då måste du först se till att ta dig runt deras geo-blockeringar som dem har på sin streamingtjänst. Detta är en typ av blockad för IP-adresser som kommer från andra länder än från USA och Canada, vilket gör att du som svensk inte ska kunna se på ESPN. Men lurar du dem genom att använda dig utav en VPN-server så som NordVPN, så byter den ut din IP till en som kommer bli insläppt.

Läs också: Kommentera helt anonymt på FlashBack Forum med en VPN

Detta kan ske då du går igenom en VPN-tunnel innan du besöker ESPN, och du har då naturligtvis valt att koppla dig via ett VPN-nätverk från USA. Då tror deras tjänst när du besöker dem med en amerikansk IP, att du naturligtvis också är en amerikanare. Och du kan nu se på hela deras enorma utbud av sport, precis på samma sätt som om du skulle vara en riktig amerikanare.

Vilken är bästa VPN för ESPN?

Att välja VPN för ESPN kan vara lite lurigt, men du kan själv jämföra VPN tjänster här. Men något som är viktigt är att du väljer bästa vpn tjänsten, då det kommer behövas för att det inte ska hacka i sändningen. Det är nämligen ganska krävande för en VPN-server att kryptera och sända vidare live utan att det blir störningar i sändningen. Vi tycker att NordVPN fungerar utmärkt för detta ändamål, men ExpressVPN och PureVPN kommer inte heller långt bakom.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Se på hela utbudet från SF AnyTime utomlands
Läs också: Kolla på DreamFilm utan att åka dit med en VPN
Läs också: Se på den illegala steraming tjänsten SweFilmer säkert

Oavsett vilken du väljer att köpa i slutändan, så skulle vi på VPNS säga att just detta ska du inte snåla in på. Du kommer snabbt bli väldigt besviken om du köper dig en kass VPN-klient, och det sedan bara hackar när du ska kolla på livesport. här finns helt enkelt inte mycket att tumma på tycker vi.

Läs också: Skydda bankkort & kreditkortsuppgifter med en VPN
Läs också: Surfa säkert på resan, och använd en VPN-app
Läs också: Använd en VPN-klient när du besöker streaming tjänster

 

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes