Webbplatsens överlägg

Se på amerikanska Netflix i Sverige

Se-på-amerikanska-Netflix-i-Sverige

Amerikanska Netflix är det många som vill se, och detta beror på att det finns serier och filmer som du inte kan se på den svenska plattformen av Netflix. I denna artikel kommer vi att gå igenom det enklaste knepet du som svensk kan ta till för att se på amerikanska Netflix i Sverige.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad är Netflix?

Netflix är en streamingtjänst på nätet av filmer, serier och barnprogram. Tjänsten är den största i världen av detta slag, och man har ett enormt stort utbud av underhållning för hela familjen. Några av det mest populära filmerna på Netflix är:

  • Marriage Story
  • Aquaman
  • Call Me By Your Name
  • Monty Pythons Life of Brian – Ett herrans liv
  • The Irishman
  • The Dark Knight
  • Inception
  • Sameblod

Det är det 8 mest populära filmerna på Netflix år 2020, men det finns tusentals andra filmer och serier också. Det skall inte heller glömmas bort att dem också har väldigt mycket bra för barn!

Varför vill man se på Amerikanska Netflix?

Amerikanska Netflix har framför allt en hel del serier som du i Sverige inte kan se på den svenska motsvarigheten. Detta gör att du som vill se dessa serier, måste helt enkelt komma åt den amerikanska varianten. Sedan så ska det inte stickas under stolen att katalogen av filmer på amerikanska Netflix är också betydligt större än den svenska.

Varför du inte kan se det amerikanska utbudet?

Netflix har olika licens avtal för det olika länderna, och det gör att man inte kan sända filmer man har licens på att sända i USA här i Sverige. Man sätter helt enkelt en så kallad GEO block, som ser till att alla som besöker Netflix med en svensk ip-adress inte kan se utbudet.

Så kan du se Amerikanska Netflix med en VPN

För att lösa detta problemet är en VPN tjänst alla du behöver, och det är otroligt enkelt.  För att se på Amerikanska filmer och serier på Netflix, behöver du bara ladda ner en VPN-app från en tjänst som NordVPN.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vilken VPN rekommenderar vi till Netflix?

Vi på VPNS tycker att du som är osäker på vilken VPN-tjänst du ska välja, kan antingen jämföra VPN eller kolla våran lista med bästa VPN tjänsten år 2020. I dessa listor får du bra och enkla svar på dina frågor. Men det enkla svaret är att NordVPN är det bästa tjänsten just nu, och det är den tjänsten du får mest för pengarna.

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes