Webbplatsens överlägg

Se på C-More utbudet från andra länder runt om i världen

Se på C-More utbudet från andra länder runt om i världen med VPN

C More är framför allt kända för att dem i all evighet har haft rättigheterna till att sända SHL, men också Champions League. Vill man se dessa sport event utanför Sverige så behöver man ha en VPN då dem inte tillåter folk utanför Sverige se deras sändningar. Även om IPTV är ett både billigare och bättre alternativ för att se på CMore och andra sport kanaler, så behöver du även för dem en VPN-tjänst. I denna artikel visar vi dig hur du använder dem.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Lura din arbetsgivare vart du befinner dig
Läs också: Öppna suspekta länkar på mailen med en VPN
Läs också: Se på SF kids från utlandet med en vpn-klient

Vad är C More?

C More är samma sak som Canal+ som det tidigare hette. Tv kanalen är framför allt mest känd för att det är dem som sänder alla hockey matcher från Svenska SHL. Det har dem också gjort i väldigt många år. Men dem sänder även fotboll från många ligor runt om i Europa, och framför allt så är det dem som har just nu har sändningsrättigheterna till att sända Champions League turneringen.

Läs också: Lyssna på UR Play när du befinner dig utomlands
Läs också: Se på Telia Play vart du än befinner dig med en VPN-anslutning
Läs också: Kolla på Mubi i Sverige

Så man kan säga att det är framför allt så kallade sport fånar som skaffar sig ett abonnemang hos C More, vilket inte är så konstigt med tanke på det kostar. Ett sport abonnemang kostar många hundra kronor i månaden, om man inte väljer ett olagligt IPTV abonnemang ihop med en VPN som kostar ca 1500 kr om året. Men då får man MÅNGA fler sportkanaler och tillgång till ca 15.000 nya och gamla filmer också.

Läs också: Se på Com Hem Play stereaming tjänst från utlandet
Läs också: Titta på ViaFree i andra länder än Sverige
Läs också: Få fler nedladdningar & bättre betyg Google Play

Hur blockerar CMore användare från andra länder?

Det sättet som dem blockerar användare från andra länder än Sverige på Cmore, är samma sätt som alla nadra streaming tjänster på nätet. Det kallas för Geo-blockering, och är ett väldigt enkelt sätta att blockera utländska besökare på. Det fina i kråksången är dock att det är minst lika lätt att ta sig runt om du använder dig utav en VPN tjänst.

Läs också: Se på hela utbudet från SF AnyTime utomlands
Läs också: Kolla på DreamFilm utan att åka dit med en VPN
Läs också: Se på den illegala steraming tjänsten SweFilmer säkert

En sådan heter NordVPN som har så kallade VPN-servrar i Sverige, som du med ett knapptryck kan koppla upp dig emot. När du gör får du först gå via deras VPN-nätverk eller VPN-tunnel som det också kallas. När detta sker får du istället en Svensk IP-adress som får C More’s tjänst att tro att du befinner dig i Sverige. Otroligt effektivt och enkelt sätt att lura dem på.

Läs också: Kommentera helt anonymt på FlashBack Forum med en VPN

Vilken VPN är bäst till C More?

Då C more är en live streaming tjänst så vill du absolut inte ha något som helst lagg i sändningen, och då krävs väldigt bra VPNS. En sådan är som sagt NordVPN som vann vårat bäst i test av bästa VPN tjänst. Vill du själv ta och jämföra VPN så kan du göra det via länken. Men vi kan direkt säga att det endast är vinnare, ExpressVPN och PureVPN som vi skulle rekommendera till detta ändamål.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Skydda bankkort & kreditkortsuppgifter med en VPN
Läs också: Surfa säkert på resan, och använd en VPN-app
Läs också: Använd en VPN-klient när du besöker streaming tjänster

Det krävs helt enkelt väldigt bra VPN-nätverk som är snabbt och klarar av att kryptera alla data live, utan att själva sändningen börjar att lagga. Och det är det väldigt få tjänster som klarar. När du väl bestämt dig för vilken utav tjänsterna du ska köpa, så laddar du ner deras VPN-app, och väljer sedan vilken VPN-server du vill koppla upp er emot och sedan är det bara att börja kolla.

Läs också: Kolla på porr anonymt med en vpn-uppkoppling
Läs också: Tjäna pengar på Twitter ihop med en VPN-tjänster
Läs också: Boka billigare flygbiljetter med en VPN-tunnel

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes