Webbplatsens överlägg

Se på Com Hem Play stereaming tjänst från utlandet med VPN

Se på Com Hem Play stereaming tjänst från utlandet med VPN

Com Hem play heter numera Tele2 Play och är en streamingtjänst som gör det möjligt för dig att se deras serier, tv program och filmer när du vill. Allt sänds via internet, precis som med IPTV. Men vill du kunna se på deras utbud från utlandet, så måste du skaffa dig en VPN. Se hur du går tillväga för att se på Tele2 Play från utomlands.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad är Tele2 Play?

Tele2 Play är det nya namnet på det som tidigare hette Com Hem Play. Idag ägs det av Tele2 och därför har dem också bytt namn på sin streamingtjänst. Via denna tjänsten så kan du precis som på SVT Play, TV4 Play, Hulu, ViaFree, BBC Iplayer och Netflix se på olika filmer och serier online.

Läs också: Använd dejting appen Tinder helt anonymt
Läs också: Ta dig runt all politisk censur som regeringar utövar på nätet
Läs också: Använd SemRush fler gånger än det tillåtna gratis antalen

Hur kan du se på det från utlandet?

Dem använder sig utav något som kallas för GEO blockering för att den som är från något annat land, inte ska kunna se på deras utbud. Tyvärr så känner den helt enkelt inte skillnad på om den som försöker se på ett program är en svensk som är på semester i ett annat land, eller någon som faktiskt inte är svensk från ett annat land.

Läs också: Sök fler gånger gratis på UberSuggest
Läs också: Få fler backlink sökningar på Majestic helt gratis
Läs också: Lura Google vart du befinner dig någonstans

Det gör att den som är svensk alltså inte heller kan ta del utav deras utbud, fast att dem borde kunna göra det. Men med hjälp utav en VPN så som NordVPN eller den andra bra tjänsten som heter ExpressVPN, så kan man ta sig runt detta lilla hinder.

Läs också: Jobba säkert hemifrån på din dator
Läs också: Ta med jobbet utomlands och koppla upp dig säkert
Läs också: Spela XBOX med fusk utan att riskera att bli blockerad

Allt du behöver göra är att ladda ned deras VPN-app, och slå på den innan du besöker deras tjänst. När detta är gjort så kommer du få välja en VPN-server som är svensk, så ser det ut som att du befinner dig i Sverige. På så vis så lurar du deras tjänst att du är i Sverige, och du kan nu se på deras utbud.

Läs också: Kolla på Livestreams och kommentera helt dolt
Läs också: Gå in på blockerade hemsidor via skolans nätverk via VPN
Läs också: Gå in på hemsidor som är blockerade på jobbets nätverk

Vilken är bästa VPN tjänst för Tele2 Play?

Vi tycker ändå att bästa VPN tjänsten för att kolla på Tele2 Play från utlandet är NordVPN. Dem har flest antal servrar, och har en väldigt bra och lätt VPN-app att förstå. Utöver dem så skulle vi också rekommendera ExpressVPN för att kolla på Tele2 Play. Men tycker att du ska undvika det flesta andra tjänsterna helt.

Läs också: Spela poker online utan att någon kan spåra din IP-adress
Läs också: Surfa helt anonymt med TOR webbläsare
Läs också: Skriv artiklar på Wikipedia helt anonymt

Dem är helt enkelt som regel på tok för långsamma för att klara av att både streama och kryptera samtidigt. Det är få tjänster på marknaden som har den kraften i sina VPNS servers, men våra favoriter klarar det helt galant.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes