Webbplatsens överlägg

Se på den illegala steraming tjänsten SweFilmer säkert med en VPN

Se på den illegala steraming tjänsten SweFilmer säkert

Swefilmer var på sin storhetstid en utav det allra största streamingtjänsterna i Sverige, men faktum är att den var så bra sajten att folk från hela norden kom in på den för att kolla på filmer och serier. Anledningen var att detta var en gratis pirat streamingtjänst, till skillnad från Netflix, HBO och Viasat som kostar pengar. Här ka  du läsa om hur du kan använda deras streamingtjänst helt gratis och säkert med en VPN tjänst.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Så vad är Swefilmer?

Swefilmer är som vi redan har varit inne på en helt gratis film, serier och barnfilms streamingtjänst på nätet. Det som urskiljer dem från andra streamingtjänster är att dem är en olaglig variant som inte heller tar betalt, vilket alla andra tjänster gör. Detta måste alla det andra tjänsterna göra för att ha rätt till att sända innehållet på plattformarna.

Läs också: Höj eran CTR (click through rate) på nätet med VPN
Läs också: Spionera på din partner om HEN är otrogen
Läs också: Utnyttja gratis testversioner online

Idag är det dock inte så höga priser på det andra streamingtjänsterna, vilket också har gjort att många är helt okey med att betala någon hundring för att kolla på bland annat Netflix i en månad. Detta har gjort också att många idag inte längre använder sig utav tjänster så som Swefilmer. Man kan säga att deras storhetsdagar är förbi numera, och det lär aldrig bli så populärt igen I framtiden med olagliga streamingtjänster.

Läs också: Hacka andras datorer och hemsidor på nätet
Läs också: Ladda upp filer på nätet helt anonymt
Läs också: Delta i samma undersökning flera gånger med en VPN

Det finns dessutom bättre olagliga streamingtjänster så som IPTV där du också får med massa TV kanaler, vilket du inte kan se på Swefilmer. Och detta ät ytterligare en spik i kistan som har gjort att Swefilmer och liknande är ganska utdöende idag.

Läs också: Lura din arbetsgivare vart du befinner dig
Läs också: Öppna suspekta länkar på mailen med en VPN
Läs också: Se på SF kids från utlandet med en vpn-klient

Så kan du kolla säkert på Swefilmer med en VPN

Att kolla på Swefilmer är inte helt riskfritt som du säkert förstår, och du riskerar enorma skadestånd om du skulle bli ertappad för att använda dig utav deras tjänster. Men som tur vad finns det en enkelt lösning på detta, och det är att du först innan du besöker Swefilmer går igenom en VPN-tunnel. När du använder dig utav en VPN-klient så som NordVPN eller möjligen ExpressVPN, så krypteras all din data.

Läs också: Lyssna på UR Play när du befinner dig utomlands
Läs också: Se på Telia Play vart du än befinner dig med en VPN-anslutning
Läs också: Kolla på Mubi i Sverige

När denna kryptering sker så kan ingen annan längre se datan mellan din dator och Swefilmer. Det gör det därför helt omöjligt för snokiga myndigheter omöjligt att se vad du använder ditt internet till. Så detta är en enkel och billig försäkring kan man säga, som bara kostar dig ca 30 kr i månaden.

Läs också: Se på Com Hem Play stereaming tjänst från utlandet
Läs också: Titta på ViaFree i andra länder än Sverige
Läs också: Få fler nedladdningar & bättre betyg Google Play

Och med tanke på att Swefilmer är helt gratis att använda, så kommer du ner till en totalkostnad på ca 30 kr i månaden för att kunna se på tusentals filmer och serier. Mycket billigare än så blir det inte kan man väll säga.

Läs också: Kommentera helt anonymt på FlashBack Forum med en VPN

Vilken är bästa VPN för Swefilmer?

Ska man vara helt ärlig så är det faktiskt väldigt enkelt, det är bara NordVPN och ExpressVPN som pallar av att streama och kryptera samtidigt. Så att jämföra VPN tjänster i detta fallet är helt överflödigt, för det är  bara NordVPN och ExpressVPN som du kan jämföra för att hitta bästa vpn tjänsten.

Båda dessa tjänsterna har appar du kan ladda ned till mobil, dator och surfplatta. Mem dem har också programvara för i princip alla plattformar du kan tänka dig. Och deras VPN-appar är också otroligt lätta att använda, för du behöver bara trycka på en enda knapp. När du valt VPN-server du ska koppla upp dig emot, så är du skyddad när du använder Swefilmer.

Läs också: Skydda bankkort & kreditkortsuppgifter med en VPN
Läs också: Surfa säkert på resan, och använd en VPN-app
Läs också: Använd en VPN-klient när du besöker streaming tjänster

Mycket lättare än så blir det inte att skydda sig från att åka dit när man använder olagliga streamingtjänster så som Swefilmer och liknande. Så vi på VPNS skulle starkt rekommendera dig att skaffa din en VPN, så du inte slutar med att sitta i rätten och få en fet bot på miljonbelopp upptryckt i ansiktet.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes