Webbplatsens överlägg

Se på Dplay när du befinner dig utomlands med en VPN

Se på Dplay när du befinner dig utomlands med en VPN

Vill du kunna kolla på streamingtjänsten Dplay när du är på semester, eller varför inte när du är iväg på en jobbresa? Oavsett vad du än gör när du befinner dig utomlands, så kanske du ville kunna kolla på Dplay. För att kunna göra det så kommer du behöva använda dig utav VPNS. I denna guiden visar vi dig hur du kan köpa NordVPN eller ExpressVPN för att se alla din favorit program från tjänsten även när du befinner dig i utlandet.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad är Dplay?

Dplay är en film och serier streamingtjänst från TV-bolaget Discovery, som sänder bland annat allt ifrån kanal 5 och många andra populära tv-kanaler. Hos dem så kan du också se på en hel del sport, även om du kanske inte har samma utbud så som på IPTV, Cmore, Viaplay och flera andra. Men du har ganska mycket serier, så detta är ett bra alternativ för dig som inte har Netflix, Hulu eller BBC iPlayer.

Läs också: Boka billigare hotell med en VPN-anslutning
Läs också: Se på C-More utbudet från andra länder runt om i världen med VPN
Läs också: Tjäna pengar på Adsense med hjälp av en VPN

Varför kan du inte kolla på Dplay utomlands

Dplay har precis som så många andra streamingtjänster satt geo blockeringar på sin tjänst, detta så att folk från utlandet inte skall kunna ta del utav deras innehåll. Det är ett sätt för dem att ha kontroll på vem som kan se på alla tjänstens filmer, serier och sport. När du besöker deras hemsida/tjänst så kollar dem vad du har för IP-adress, och har du då en utländsk IP-adress så kommer du inte få tillgång till innehållet på plattformen.

Läs också: Ranka bättre ”manipulera” sökresultaten på Google med hjälp av en VPN
Läs också: Lura Pokémon GO att du befinner dig på andra platser med en VPN-service
Läs också: Byt din IP-Adress när du känner för det med en VPN

Detta betyder tyvärr att den som bara är på resa i ett annat land, inte heller kan se på deras program från utlandet. Så du ses mer eller mindre som en utländsk aktör när du befinner dig utomlands, och du blir därför också stoppad ifrån att se på deras utbud. Men lösningen på detta problemet heter VPN, och det är ett väldigt lätt sätt för dig att ta dig runt Dplay’s GEO blockeringar med ett enda knapptryck.

Läs också: Se på TV4 play från utlandet med hjälp utav en VPN tjänst
Läs också: Läs utländska tidningar & tidskrifter i Sverige med VPN-tjänster
Läs också: Se Amerikanska HBO serier & filmer i Sverige med en VPN

Använd en VPN för att se på Dplay från utlandet

Som vi redan har varit inne på så kan du använda en VPN-tjänst så som NordVPN eller deras konkurrent ExpressVPN. Dessa båda VPN-klienter låter dig gå igen deras VPN-tunnel först innan du besöker sajten, och på så vis så får du en ny IP-adress. Naturligtvis måste du då välja en VPN-server som är från ett land som dem godkänner att streama innehållet till, men när det är gjort kan du kolla på deras innehåll från hela världen.

Läs också: Kolla på Hulu streaming tjänst helt säkert med en VPN-tunnel
Läs också: Skaffa fler följare på Instagram med hjälp av en VPN
Läs också: Använd VPN-tjänst för att kunna se på allt ifrån Prime Video i Sverige

Bästa VPN tjänsten för att se på Dplay

Vill du själv jämföra VPN tjänster så kan du göra det, annars så kan du bara ta och välja den tjänsten som vi har testat och valt ut som bästa VPN tjänsten just nu. I detta fallet så är det NordVPN som vi anser vara bäst lämpad för att kolla på Dplay, då dem har hastigheten på sitt VPN-nätverk som krävs för streaming. Tjänster så som ExpressVPN och PureVPN klara det också bra, men vi tycker ändå att NordVPN har lättast VPN app att använda.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes