Webbplatsens överlägg

Se på hela utbudet från SF AnyTime utomlands med en VPN

Se på hela utbudet från SF AnyTime utomlands med en VPN

SF Anytime är streamingtjänsten som är det perfekta valet för dig som gillar att kolla på biofilmer, fast hemma i soffan när du vill. Detta är biografkedjans SF helt egna film streamingtjänst, som gör det möjligt för dig att kolla på bio hemma kan man säga. Men är du på semester utomlands och vill se på SF Anytime, så kommer behöva en VPN tjänst. I denna artikel berättar vi för dig hur du kan använda VPNS för att kolla SF Anytime från utlandet.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad är SF Anytime?

SF Anytime påminner mycket om både Netflix, HBO, SVT play, Dreamfilm, Swefilmer och IPTV. Du kan helt enkelt kolla på filmer ifrån din soffa, och det rakt över internet. Du behöver inte krångla med att skicka DVD skivor fram och tillbaka, utan loggar bara in på ditt SF Anytime konto för att se på den senaste bio filmen.

Läs också: Använd VPN-tunnel på tågstationen för säker uppkoppling
Läs också: Anslut mot gratis wifi på köpcentrum säkert med en VPN
Läs också: Skydda dig mot dataintrång med hjälp av en VPN-server i mellan

Det som är bra med SF Anytime är att detta naturligtvis är en helt laglig streamingtjänst för filmer, till skillnad från tjänster så som Hulu, IPTV med flera. Du behöver naturligtvis betala för att kolla på filmer, men det blir billigare än att gå på bio. Och för en del passar detta bättre än att krångla med att ta sig ned till stan för att kolla på film.

Läs också: Skaffa en VPN-service åt ditt företag för att skydda känslig data
Läs också: Se på VIAplay utan några GEO-blockeringar i hela världen med en VPN
Läs också: Lyssna på SR ”Sveriges Radio” från hela världen med en VPN-tjänst

SF Anytime ägs och drivs utav Svensk Filmindustri, som du säkert känner igen från alla det svenska filmer dem har varit med och skapat. Det är också dem som är störst i Sverige när det kommer till biografer.

Läs också: Boka billigare hotell med en VPN-anslutning
Läs också: Se på C-More utbudet från andra länder runt om i världen med VPN
Läs också: Tjäna pengar på Adsense med hjälp av en VPN

Använda VPN för att se på SF Anytime från utlandet

Befinner du dig utomlands på semester och vill kunna se på en ny film som går på bio, så måste du först skaffa dig en VPN tjänst innan du kan kolla på filmen via SF Anytime. Dem har precis som det flesta andra streamingtjänster så som SVT play, tv4 play och viaplay en geoblockering på sin tjänst. Detta gör att enbart svenska IP-adresser kan ta del av deras innehåll.

Läs också: Ranka bättre ”manipulera” sökresultaten på Google med hjälp av en VPN
Läs också: Lura Pokémon GO att du befinner dig på andra platser med en VPN-service
Läs också: Byt din IP-Adress när du känner för det med en VPN

Dem har helt enkelt bara rättigheterna till att sända filmerna för svenskar, vilket dem inte fattar att du är om du är utomlands. Så därför behöver du skaffa dig en VPN så som NordVPN eller ExpressVPN. Med dessa tjänster kan du byta till en svensk IP-adess.

Läs också: Se på TV4 play från utlandet med hjälp utav en VPN tjänst
Läs också: Läs utländska tidningar & tidskrifter i Sverige med VPN-tjänster
Läs också: Se Amerikanska HBO serier & filmer i Sverige med en VPN

Detta gör du genom att koppla upp dig emot en en VPN-server som finns i Sverige, och då får du en svensk IP adress. På så viss kan du lura dem att du befinner dig i Sverige. Och dem kommer nu att låta dig kolla på deras filmer, så länge du betalar vill säga.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vilken är bästa VPN för SF Anytime?

Jämför VPN tjänster som går att använda till SF Anytime så kommer du snabbt fram till att NordVPN eller ExpressVPN är det två bästa tjänsterna, även om det finns ganska gott om olika VPN-klienter att välja på. Anledningen till detta är att dem är dem som har överlägset snabbast VPN-servers, och flest till antalet. Detta gör att du inte kommer få problem med hackig bild bär du ska kolla på film.

Läs också: Kolla på Hulu streaming tjänst helt säkert med en VPN-tunnel
Läs också: Skaffa fler följare på Instagram med hjälp av en VPN
Läs också: Använd VPN-tjänst för att kunna se på allt ifrån Prime Video i Sverige

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes