Webbplatsens överlägg

Se på Telia Play vart du än befinner dig med en VPN-anslutning

Se på Telia Play vart du än befinner dig med en VPN-anslutning

Telia Play är en utav det största streaming tjänsterna i Sverige, då väldigt många har sin TV-abonnemang via just Telia. Men är du utomlands och vill kunna använda deras tjänst så kommer det inte gå, då dem som nästan alla andra streamingtjänster använder sig utav GEO-blockeringar. Men i denna artikel visar vi dig hur du kan ta dig runt detta lilla problem med hjälp utav en VPN tjänst.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad är Telia Play?

Som vi redan har varit inne på så är Telia Play en väldigt stor streamingtjänst som många använder sig utav i Sverige. Den stora anledningen till detta är kanske inte att dem har lika bra innehåll så som andra streamingtjänster, utan för att många har sitt kanalpaket via Telia. När man har det så får man med denna tjänsten som heter Telia Play, som är till för att du också ska kunna kolla på deras utbud från din sommarstuga eller vart du nä nu befinner dig.

Varför kan du inte se på Telia Play från utlandet?

Alla stora streamingtjänster har idag något som kallas för GEO-blockering, vilket är till för att förhindra människor från andra länder än det tilltänkta landet ska kunna använda deras tjänst. Detta beror allt som oftast på att man bara har rättigheterna till att sända innehållet i vissa länder. Det gör att man då inte kan låta någon från andra sidan jordklotet komma in på tjänsten för att kolla på filmer och andra program.

Så här kan du använda en VPN för att se på Telia Play vart som helst!

Lösningen på problemet med GEO-blockering på Telia Play är väldigt enkelt, du skaffar dig en VPN tjänst så som NordVPN eller kanske typ ExpressVPN. Med dessa tjänster kan du byta IP-adress på din enhet som ska besöka deras tjänst, och på så viss få dem att tro att du är en någon från Sverige. Så befinner du dig i utlandet och vill se på Telia Play, så ska du ladda ner NordVPN eller ExpressVPN. När du gjort det och betalat för ett abonnemang hos dem, så kan du kolla på streamingtjänster från hela världen utan att bli blockerad.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes