Webbplatsens överlägg

Se på TV4 play från utlandet med hjälp utav en VPN tjänst

Se på TV4 play från utlandet med hjälp utav en VPN tjänst

TV4 Play är Sveriges näst största streaming tjänst, tätt efter Sveriges Televisions SVT Play. Båda två tjänsterna använder sig utav något som kallas för geo-blockering för att människor från andra länder än Sverige inte skall kunna se på utbudet. Men är du på resa och är Svensk så kan det vara irriterande att du inte kan se på TV4 Play när du är på resa i utlandet. Med en VPN är detta problem ett minne blott, och det är det som visar dig i denna artikeln.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Lura din arbetsgivare vart du befinner dig
Läs också: Öppna suspekta länkar på mailen med en VPN
Läs också: Se på SF kids från utlandet med en vpn-klient

Vad är TV4 Play?

TV4 Play är kanal 4 streaming tjänst som gör det möjligt för dig att se på avsnitt av serier, filmer och mycket annat du har missat på TV. Man kan säga att det ett arkiv av både nya serier och gamla serier som du kan gå in och kolla på när det passar dig bäst, istället för för att anpassa dig efter TV tider. Kända program som du kan gå in och kolla på är bland annat Farmen, Robinson och Idol.

Läs också: Lyssna på UR Play när du befinner dig utomlands
Läs också: Se på Telia Play vart du än befinner dig med en VPN-anslutning
Läs också: Kolla på Mubi i Sverige

Varför kan man inte se på TV4 Play från utlandet?

TV4 Play använder sig utav något som heter Geo-blockering, som gör att den som befinner sig i utlandet inte kan se på deras filmer och serier. Detta lyckas dem med att blockera användning av tjänsten för IP-adresser som inte är Svenska. Detta är dem inte själva om att göra, utan nästan alla liknande tjänster till TV4 Play gör lika dant. Det beror helt enkelt på att man inte har tillstånd att sända filmen, serien eller vad det nu än kan vara för annat än en svensk publik.

Läs också: Se på Com Hem Play stereaming tjänst från utlandet
Läs också: Titta på ViaFree i andra länder än Sverige
Läs också: Få fler nedladdningar & bättre betyg Google Play

Så ser du på TV4 Play utomlands på resan

Naturligtvis slår det lite fel med TV4 Play’s geo-blockeringar då även svenskar som befinner sig utomlands på resa inte heller kan se på tjänsten. Men detta är väldigt enkelt att ta sig runt, och lösningen heter VPNS. En VPN-tjänst är en tjänst som låter dig gå igen en VPN-tunnel och in i en VPN-server som befinner sig i Sverige, och sedan vidare till TV4 Play.

Läs också: Kommentera helt anonymt på FlashBack Forum med en VPN

När du gjort detta får du en helt ny Svensk IP-adress från VPN-klienten, och det är den som TV4 Play kommer att göra sin bedömning på om du ska få ta del av tjänsten utbud. Eftersom det för dem nu ser ut som att du befinner dig i Sverige, så kommer du få tillgång till hela utbudet, precis som om du faktiskt hade varit i Sverige.

Läs också: Se på hela utbudet från SF AnyTime utomlands
Läs också: Kolla på DreamFilm utan att åka dit med en VPN
Läs också: Se på den illegala steraming tjänsten SweFilmer säkert

Vilken VPN är bästa för TV4 Play?

Vi tycker att den överlägset bästa VPN-tjänsten för att se på streamat innehåll NordVPN. Dem har gjort sig kända för att både vara otroligt säkra, men också den tjänsten som har snabbast uppkoppling. Med NordVPN kommer du aldrig få problem med hackig bild, vilket du kan få hos andra VPN-leverantörer. Ett alternativ till dem ExpressVPN och PureVPN som båda fick höga betyg av oss i våran VPN jämförelse.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Skydda bankkort & kreditkortsuppgifter med en VPN
Läs också: Surfa säkert på resan, och använd en VPN-app
Läs också: Använd en VPN-klient när du besöker streaming tjänster

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes