Webbplatsens överlägg

Se på VIAplay utan några GEO-blockeringar i hela världen

Se på VIAplay utan några GEO-blockeringar i hela världen med en VPN

VIAplay är enligt många den bästa streamingtjänsten på marknaden, och vist har dem ett ganska unikt utbud av serier och dokusåpor som få andra kanaler kan mäta sig mot. Det har också gjort att man är en utav det största streamingtjänsterna på nätet. Tyvärr så kan du enbart se dem om du befinner dig i Sverige, då dem som så manga andra streamingtjänster har GEO-blockeringar. Men med en VPN kan du se på VIAplay utomlands också.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Jobba säkert hemifrån på din dator
Läs också: Ta med jobbet utomlands och koppla upp dig säkert
Läs också: Spela XBOX med fusk utan att riskera att bli blockerad

Vad är VIA play?

Via Play är en streaming tjänst som du kan besöka för att se på dina favorit program, filmer, serier och sport när du vill. Det fungerar precis som SVT Play och TV4 Play för att nämna några likvärdiga streamingtjänster. VIA play är bland annat kända för att sända väldigt mycket dokusåpor, där kanske Paradise Hotel är det som genom åren rönt störst framgångar.

Läs också: Kolla på Livestreams och kommentera helt dolt
Läs också: Gå in på blockerade hemsidor via skolans nätverk via VPN
Läs också: Gå in på hemsidor som är blockerade på jobbets nätverk

Via Play ägs utav det stora sändningsbolaget VIASAT som har rättigheterna till massa sport, serier och filmer från hela världen. VIASAT har bland annat sändningsrättigheterna till Premier League, Bundesliga, NHL och väldigt många andra sporter. Detta kostar naturligtvis, och är inte helt billigt.

Läs också: Spela poker online utan att någon kan spåra din IP-adress
Läs också: Surfa helt anonymt med TOR webbläsare
Läs också: Skriv artiklar på Wikipedia helt anonymt

Vill du kunna se på ovanstående sporter kostar det närmare 400 kr i månaden, vilket är en del. Ett alternativ för den som vill kunna se hela deras utbud plus C More och Dplay är IPTV. Det kostar bara ca 1000 kr i månaden. Men även till IPTV ska man alltid köpa en VPN så man inte åker dit på det eftersom det är olagligt.

Läs också: Blackhat SEO helt riskfritt utan att åka dit
Läs också: Guide i vilken tjänst som har bäst hastighet
Läs också: Göm din ip-adress när du besöker dejting sajter

Så kan du se på VIAplay utomlands med en VPN

Eftersom att VIAplay precis som det flesta andra streamingtjänsterna använder sig utav så kallade GEO-blockeringar för att förhindra människor från andra länder att se deras utbud, så måste du ta dig runt detta för att se på VIA play utomland. Det är naturligtvis tråkigt att du som svensk som vill se på VIA Play när du är på resa inte kan göra, men det är bara att gilla läget.

Läs också: Använd streaming tjänsten Twitch helt anonymt
Läs också: Köp olagliga produkter online helt anonymt
Läs också: Använd WhatsApp helt anonymt

Men du kan använda dig utav en VPN så som NordVPN för att se på VIAplay när du reser runt i världen. Det som den gör är att den lurar deras servrar att du befinner dig i Sverige, och sker via en VPN-tunnel. Allt du behöver göra är att jämföra VPN för att se vilken du vill ha. När du hittat bästa VPN så köper du den för ca 25 kr i månaden, och sedan är det bara att börja titta. Även ExpressVPN fungerar utmärkt som NordVPN för detta ändamål då även dem har VPN-servrar i Sverige, och är en snabb och säker tjänst.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Tjäna pengar på lite fuffens sätt med en VPN
Läs också: Lämna ingen som helst historik som internetleverantörer kan se
Läs också: Spionera på dina konkurrenter helt anonymt

 

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes