Webbplatsens överlägg

Se säkert på streamingtjänsten Kodi ihop med VPN-klient

Se säkert på streamingtjänsten Kodi ihop med VPN-klient

Kodi är en gammal klassiker bland nätpirater som vill se på filmer och serier gratis på internet, men du kan även faktiskt lyssna på musik gratis via deras tjänst. Men precis som med allt annat som är gratis på internet så finns det också en baksida av det, och det är att det är olagligt. Men skaffar du dig en VPN tjänst som endast kostar några hundra per år så kan du också börja kolla på Kodi utan att riskera att åka dit för det och åka på enorma skadestånd.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Skydda bankkort & kreditkortsuppgifter med en VPN
Läs också: Surfa säkert på resan, och använd en VPN-app
Läs också: Använd en VPN-klient när du besöker streaming tjänster

Vad är Kodi?

Kodi är en gratis mjukvaru-mediaspelare, samt ett underhållningscenter med öppen “källkod” till många plattformar. Ursprungligen tillverkades Kodi för tv spelsenheten Xbox, men har sedan dess ändrats om och kan nu också användas på bland annat Android, iOS, Linux, BSD, Mac OS och Windows. Det är en otroligt stabil och bra tjänst för dig som vill kolla på filmer, IPTV, och lyssna på musik via internet.

Läs också: Kolla på porr anonymt med en vpn-uppkoppling
Läs också: Tjäna pengar på Twitter ihop med en VPN-tjänster
Läs också: Boka billigare flygbiljetter med en VPN-tunnel

Varför behöver man ha en VPN till Kodi?

Det enkla svaret till varför du behöver ha en VPN-tjänst så som NordVPN eller ExpressVPN när du använder Kodi, är att du annars riskerar att åka på enorma skadestånd till upphovsrättsskaparna. Det är inte lagligt att dela runt illegalt material på nätet, vilket du säkert känner till. Så du kommer behöva skydda dig om du har tänkt att använda dig utav Kodi Mediaspelare. Men skyddet är enkelt att applicera, och kostar bara några hundra per år.

Läs också: Anslut mot ett VPN-nätverk när du besöker Youtube
Läs också: Använd en Privat-VPN när du besöker ett Café
Läs också: Därför ska du använda VPN-kryptering vid nedladdning

Vilken VPN-tjänst är bäst för Kodi?

Smaken är som baken och vissa tycker att NordVPN är bästa VPN tjänst på nätet, medans andra gillar PureVPN. Oavsett vilken utav dessa tjänster du väljer, så kommer dem att fungera bra skulle vi säga. Vi har gjort en stor VPN jämförelse, och i den gav vi NordVPN det bästa betyget. Vi tycker dem är snäppet vassare på allt, och har mycket fler VPN-servrar i sitt VPN-nätverk, så vi tycker dem är bästa VPN-tjänsten du kan skaffa just nu.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Hyr bilar billigare med en VPN-tjänst
Läs också: Tjäna pengar på Facebook med en VPN-klient
Läs också: Använd en Säker VPN när du besöker flygplatser

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes