Webbplatsens överlägg

Se SVT play utomlands

se SVT Play utomlands med en VPN tjänst

SVT Play är Sveriges utan tvekan största streaming portal, och man har flera miljoner besökare i månaden. Något du kanske har mörkt är att om du befinner dig i utlandet, inte då kan se på SVT play. Det är vad denna artikel också kommer att handla om, alltså hur du kan se SVT play utomlands med en VPN.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad är SVT play?

SVT play är är den play-tjänsten som Sveriges television har tagit fram. På denna plattform kan du se alla de program som SVT sänder på sina vanliga TV kanaler. Här hittar du även gamla arkiv filmer från det man har sänt för länge sedan. Några av det mest populära programmen som många tittar på via SVT play, är följande:

  • Uppdrag Granskning
  • Rapport & Aktuellt
  • Barnprogram
  • Dokument utifrån

Det finns väldigt många fler program på tjänsten, och du hittar också ofta live sändningar på deras plattform. Vissa program får inte plats i deras ordinarie tv-tablå, och sänds endast bara på SVT play.

Varför kan du inte se på SVT play utomlands?

Den stora anledningen till att du inte kan se på SVT play utomlands, är att man använder sig av så kallade geo blockeringar på tjänsten. Detta betyder i korta drag att om du försöker se på ett program från utlandet, så kommer du få upp ett meddelande om att du inte kan se programmet. SVT Play känner helt enkelt av att du inte befinner dig i Sverige, och då är du blockerad från att se på innehållet. Dem har helt enkelt inte köpt rättigheter till att sända programmet i annat land än i Sverige.

Så lurar du SVT play med en VPN för att se från utlandet

För att se på SVT play från utlandet, så behöver du bara skaffa dig en VPN tjänst. En VPN kan få det att se ut som om du befinner dig i ett annat land än det faktiska landet du är i. Allt du behöver göra är att ladda ner en VPN app, koppla upp dig mot en VPN-server i Sverige.

Vilken VPN ska man välja till SVT play?

Vi på VPNS har gjort en en bäst i test av VPN tjänster, där vi har rankat de olika tjänsterna. Våran vinnare av bästa VPN är NordVPN, som är den största tjänsten på marknaden. Med deras tjänst har du servers i alla länder, men framför allt VPN-servers i Sverige. Det gör att du kan se på SVT play utomlands.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes