Webbplatsens överlägg

Skaffa en VPN-service åt ditt företag för att skydda känslig data

Skaffa en VPN-service åt ditt företag för att skydda känslig data

Jobbar du på eller äger ett företag som du absolut inte vill få era företagshemligheter hackade, så ska du starkt överväga att skaffa VPN tjänst till dig och all din personal. Det kan vara den billigaste försäkringen du någonsin skaffat dig, och troligtvis också den mest betydelsefulla. Tyvärr så är det fler och fler förtag varje dag som måste upptäcka nyttan av en VPN den hårda vägen så att säga. I denna artikel går vi igenom varför du ska ha en, och vilken VPN som är bäst till företag.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Se på TV4 play från utlandet med hjälp utav en VPN tjänst
Läs också: Läs utländska tidningar & tidskrifter i Sverige med VPN-tjänster
Läs också: Se Amerikanska HBO serier & filmer i Sverige med en VPN

Varför vill hackare hacka företag?

I en tid då vi sparar mer och mer hemlig information digitalt i datorer, så har detta blivit hårdvaluta idag. Detta är något som hackare är fullt medvetna om, och har dem tur och träffar jackpot så kan dem komma över super känslig information som nästan kan vara värd hur mycket som helst. Det är helt enkelt mer lönsamt idag att råna ett förtag på företagshemligheter än att råna en bank.

Läs också: Kolla på Hulu streaming tjänst helt säkert med en VPN-tunnel
Läs också: Skaffa fler följare på Instagram med hjälp av en VPN
Läs också: Använd VPN-tjänst för att kunna se på allt ifrån Prime Video i Sverige

Det som helst vill försöka komma över är forskning på nya produkter, men även sådant som kundregister är väldigt eftertraktat av hackarna. detta kan dem sälja till rätt person (dina konkurrenter) för stora belopp, eller rent utav pressa dig på massa pengar för att inte läcka dessa uppgifter. För detta brukar dem begära många miljoner kronor, lite beroende på hur stort företaget är och hur känslig data dem lyckas komma över.

Läs också: Se säkert på streamingtjänsten Kodi ihop med VPN-klient
Läs också: Kolla på hela Disney+ utbud i Sverige med VPN
Läs också: Se alla program från Showtime ifrån Sverige med VPN

Så kan du skydda företaget med en VPN

Men lugn, du behöver inte slås av fullständig panik nu. Det finns faktiskt väldigt enkla åtgärder du kan vidta för att säkra ditt företags information. Genom att du bara skaffar VPNS tjänst så är du 99% skyddad måste hackare. Och du ska alltid skaffa en VPN som även dina anställda kan använda på sin jobb enheter så som telefon och dator. Detta är annars något som många glömmer av, och kan vara en svag länk i den skydds kedja.

Läs också: Så kan du använda Skype helt anonymt ihop med en VPN-tunnel
Läs också: Upptäck besök darkweb darknet med dold ip-adress med en VPN
Läs också: Se på Amerikansk sport från ESPN i Sverige med VPN-tjänst

Vilken är bästa företags VPN?

Man kan jämföra VPN i fördärv, men man behöver faktiskt inte göra det. Vill du ha bästa VPN tjänsten så kan du kolla in våran granskning, där du snabbt och lätt får reda på vilken av tjänsterna som bäst just. Vi tycker som så många andra att NordVPN spelar just nu i en helt egen division, och lär göra så ett tag framöver. Dem har säkrast anslutning i våra test, och har också överlägset flest antal servrar i sitt VPN-nätverk.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Använd dejting appen Tinder helt anonymt
Läs också: Ta dig runt all politisk censur som regeringar utövar på nätet
Läs också: Använd SemRush fler gånger än det tillåtna gratis antalen

Men vi vill du testa någon annan än NordVPN så skulle vi också kunna rekommendera ExpressVPN som många andra också tycker är en väldigt bra VPN tjänst. Oavsett vilken av dem väljer så är dem båda ganska lätta att använda, och det kommer inte krävas att dina anställda är IT-tekniker för att klara av att använda dem. Båda två kostar ungefär samma, cirka 25 kronor i månaden om du köper ett 2 års abonnemang.

Läs också: Sök fler gånger gratis på UberSuggest
Läs också: Få fler backlink sökningar på Majestic helt gratis
Läs också: Lura Google vart du befinner dig någonstans

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes