Webbplatsens överlägg

Skriv artiklar på Wikipedia helt anonymt med VPN

Skriv artiklar på Wikipedia helt anonymt med VPN

Wikipedia är världens överlägset störta gratis encyklopedia på internet, där vem som helst kan gå in och skriva egna artiklar och redigera andras. Vill du kunna gå in och skriva en, redigera någon annans skriva artikel utan att dem kan se att det är du som har gjort det, så ska du använda dig utav en VPN. Med hjälp av en VPN-tjänst så kommer din IP-adress inte kunna synas för andra användare.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Kolla på Livestreams och kommentera helt dolt
Läs också: Gå in på blockerade hemsidor via skolans nätverk via VPN
Läs också: Gå in på hemsidor som är blockerade på jobbets nätverk

Vad är Wikipedia?

Wikipedia är precis som vi var inne på en online encyklopedia som enbart finns på nätet, och det finns ingen tryckt version av den. Wikipedia finns över hela världen, och finns på hur många olika språk som helst. Det fina med Wikipedia är att den är helt gratis att använda, och den är helt uppbyggd på sina användares artiklar. Det gör att vem som helst kan gå in och skriva en egen artikel som inte finns på hemsidan, och sedan kan andra användare läsa gratis.

Läs också: Spela poker online utan att någon kan spåra din IP-adress
Läs också: Surfa helt anonymt med TOR webbläsare
Läs också: Skriv artiklar på Wikipedia helt anonymt

Varför ska man ha en VPN till Wikipedia?

Den som skriver eller redigerar en artikel på Wikipedia.org delar med sig utav sin IP-adress, och alla som läse den artikeln efteråt kan se vad man har för IP-adress. Detta kan vara något som man kanske vill dölja om man inte vill att andra ska kunna spåra upp vem som har skrivit en artikel på Wikipedia. Största anledningen till det är naturligtvis om man skriver om något som kan verka kontroversiellt för andra, eller att man vill skriva om något som någon annan kan tycka är obekvämt att det finns skrivet på nätet.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Blackhat SEO helt riskfritt utan att åka dit
Läs också: Guide i vilken tjänst som har bäst hastighet
Läs också: Göm din ip-adress när du besöker dejting sajter

Men vi tycker framför allt att man ska använda VPN när man skriver om politik eller om staten på Wikipedia. Man vet helt enkelt inte i framtiden som tar makten, och vad dem vill göra med den. Det har trots allt även i Sverige registrerats personer i Sverige för andra åsikter osv. Med VPNS så kan du lugnt och säkert skriva faktisk fakta utan att behöva tumma på din egna säkerhet i framtiden.

Läs också: Använd streaming tjänsten Twitch helt anonymt
Läs också: Köp olagliga produkter online helt anonymt
Läs också: Använd WhatsApp helt anonymt

Vilken är bästa VPN till Wikipedia?

När det kommer till att välja bästa VPN för Wikipedia, så kan du luta dig tillbaka. Naturligtvis kan du jämföra VPN tjänst själv, men annars så har vi gjort det jobbet åt dig redan. NordVPN anses av både oss och det flesta andra som den mest säkra och bästa VPN tjänsten som kan köpas. Dem och ExpressVPN använder sig båda utav en Dubbel VPN standard, som ser till att kryptera din trafik hela 2 gånger.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Tjäna pengar på lite fuffens sätt med en VPN
Läs också: Lämna ingen som helst historik som internetleverantörer kan se
Läs också: Spionera på dina konkurrenter helt anonymt

Det gör att NordVPN och ExpressVPN ser till att inte läcka någon som helst information om dig till Wikipedia när du ska skriva artiklar där. Båda tjänsterna kostar några hundra kronor per år, men då får du också det bästa VPN-tjänsterna på marknaden, som båda två har bra appar som du kan installera på både din mobiltelefon och i datorn om du vill det.

Läs också: Lämna falska omdömen på internet helt anonymt
Läs också: Boosta dina views på sociala plattformar
Läs också: Få massa gratis skar med en VPN-anslutning

 

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes