Webbplatsens överlägg

Spionera på dina konkurrenter helt anonymt med en VPN

Spionera på dina konkurrenter helt anonymt med en VPN

Spionera på någon för en till tankar om en James Bond film, men det behöver inte alls vara så dramatiskt. Vi människor gillar att spionera på varandra, men också att spionera på vad våra konkurrenter har för sig. I denna artikel skriver vi på VPNS om hur du kan spionera på dina konkurrenter med en VPN utan att lämna några spår efter dig.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad räknas som att spionera?

Man kan väll säga som så att spionera är en tolkningsfråga, där alla har lite olika preferenser för vad dem räknar som att spionera. Vi skulle till exempel inte säga att vi tycker det räknas som att spionera på någon om du går in på deras Facebook lite då och då och tittar vad dem har för sig. Men skulle du sedan också ta steget att ställa dig utanför deras hus och kolla när dem kommer hem, så måste det räknas som att spionera. 

Läs också: Höj eran CTR (click through rate) på nätet med VPN
Läs också: Spionera på din partner om HEN är otrogen
Läs också: Utnyttja gratis testversioner online

Men kort och gott sagt så finns det väll ingen riktig definition på vad som är spionage och vad som inte är det, utan det får en domstol avgöra. Men det flesta drar väll en gräns vid att man börjar kolla upp någon väldigt ofta, och väldigt ingående skulle vi säga i vart fall. Sedan är den gränsen väldigt hårfin, och vissa är mer känsliga än andra.

Läs också: Hacka andras datorer och hemsidor på nätet
Läs också: Ladda upp filer på nätet helt anonymt
Läs också: Delta i samma undersökning flera gånger med en VPN

Varför skulle man vilja spionera på en konkurrent?

Att spionera på en konkurrent får en dålig klang, men det är i många fall väldigt positivt för samtliga inblandade. Både den som spionerar och den som får sin verksamhet spionerad kommer troligtvis göra sina verksamheter bättre, vilket gynnar dem båda i förlängningen. Även slutkunden blir faktiskt vinnare på detta, då även den får ta del av bättre tjänster och lägre priser.

Läs också: Lura din arbetsgivare vart du befinner dig
Läs också: Öppna suspekta länkar på mailen med en VPN
Läs också: Se på SF kids från utlandet med en vpn-klient

Ska man sopa igen sina spår efter man har spionerat?

Som alla duktiga spioner så bör du naturligtvis sopa igen dina spår efter dig, då det troliga är att din konkurrent inte uppskattar ditt spionage. Detta kan du göra väldigt lätt med hjälp utav en VPN tjänst. Då kan inte din konkurrent se vilken ip-adress som besöker dem gång på gång, vilket är annars ett lätt sätt för dem att räkna ut att just du spionerar på deras verksamhet och hemsida.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Bästa VPN för dig som vill spionera?

Vi har igenom åren testat ett mycket stort antal olika VPN tjänster, och vi kommer fram till samma sak gång på gång. NordVPN och ExpressVPN är det två bästa VPN tjänsterna på marknaden för den som vill vara anonym. Både NordVPN & ExpressVPN läcker ingen som helst information om dig, och du kan vara säker på att du förblir anonym när du spionerar med dessa tjänsterna. Jämför VPN här själv annars om du vill hitta ett annat alternativ.

Läs också: Lyssna på UR Play när du befinner dig utomlands
Läs också: Se på Telia Play vart du än befinner dig med en VPN-anslutning
Läs också: Kolla på Mubi i Sverige

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes