Webbplatsens överlägg

Titta på ViaFree i andra länder än Sverige med en VPN

Titta på ViaFree i andra länder än Sverige med en VPN

Gillar du ViaFree och deras utbud av program att kolla på, men inte vet hur du ska göra för att se på dem när du befinner dig utomlands? Då ska du läsa denna artikel som visar dig hur du kan se på ViaFree från utlandet på semester med hjälp utav en enkel och billig VPN tjänst så som NordVPN eller ExpressVPN.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Vad är ViaFree?

ViaFree är en streaming tjänst som är väldigt lik både SVT play, TV4 Play, BBC iPlayer och många andra liknande tjänster. På dessa kan du se på TV program helt kostnadsfritt, och det helt via internet. Det påminner en hel del om IPTV, fast en laglig version av det kan man säga. Du får inte heller samma stora utbud som du får hos IPTV, Hulu, DreamFilm, Swefilmer och andra olagliga varianter.

Läs också: Se på TV4 play från utlandet med hjälp utav en VPN tjänst
Läs också: Läs utländska tidningar & tidskrifter i Sverige med VPN-tjänster
Läs också: Se Amerikanska HBO serier & filmer i Sverige med en VPN

Så kan du se på ViaFree i andra länder

För att se på ViaFree från andra länder när du till exempel befinner dig utomlands på semester, så måste du lyckas ta dig förbi deras GEO blockeringar på streaming tjänsten. Dessa har dem för att se till att den som inte befinner sig i Sverige skall kunna ta del utav deras TV program och serier.

Läs också: Kolla på Hulu streaming tjänst helt säkert med en VPN-tunnel
Läs också: Skaffa fler följare på Instagram med hjälp av en VPN
Läs också: Använd VPN-tjänst för att kunna se på allt ifrån Prime Video i Sverige

Anledningen till att dem blockerar alla utomlands är för att dem endast har rättigheterna till att sända ett program i Sverige, och får därför inte sända dem till andra från utlandet. Då använder dem sig utav en GEO blockering, som känner av vilken IP-adress du har, och är det då inte en svensk IP, så kommer dem att automatiskt neka dig tillstånd att se deras utbud.

Läs också: Se säkert på streamingtjänsten Kodi ihop med VPN-klient
Läs också: Kolla på hela Disney+ utbud i Sverige med VPN
Läs också: Se alla program från Showtime ifrån Sverige med VPN

Med en VPN tjänst så som NordVPN eller en annan bra som heter ExpressVPN, så kommer du kunna lura dem. Dessa tjänster ser till att du kan koppla upp dig emot en Svensk VPN-server när du befinner dig utomlands, och på så vis ändå se på alla programmen du vill se från utlandet.

Läs också: Så kan du använda Skype helt anonymt ihop med en VPN-tunnel
Läs också: Upptäck besök darkweb darknet med dold ip-adress med en VPN
Läs också: Se på Amerikansk sport från ESPN i Sverige med VPN-tjänst

Vilken är bästa VPN tjänsten för VIA free?

Vi på VPNS hade helt utan tvekan valt antigen NordVPN, eller kanske ExpressVPN som VPN-leverantör för att kolla på Via Free från utlandet. Det är dessa två tjänster som är nog snabba för att både orka streama och kryptera samtidigt. Alla andra VPN tjänster är helt enkelt för långsamma för att klara av det.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes