Webbplatsens överlägg

Tjäna pengar på Adsense med hjälp av en VPN

Tjäna pengar på Adsense med hjälp av en VPN

Adsense är ett för dem som skapar hemsidor väldigt välkänt nätverk för annonsörer, som den som skapat en hemsida kan tjäna pengar på. Allt du behöver göra är att lägga upp deras kod på din hemsida, och sedan börjar det att poppa upp reklam från annonsörer. Men för att tjäna pengar räcker det tyvärr inte med att den syns, utan någon måste också klicka på reklamen. Och det är det som en VPN-tjänst kan hjälpa dig med, själva klickandet. I Denna artikel går vi igenom hur du använder en VPN för att tjäna pengar på Adsense.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Anslut mot ett VPN-nätverk när du besöker Youtube
Läs också: Använd en Privat-VPN när du besöker ett Café
Läs också: Därför ska du använda VPN-kryptering vid nedladdning

Vad är Adsense?

Adsense är som vi var inne på tidigare ett nätverk där publicister och annonsörer kan mötas, och byta reklam klick mot pengar kan man säga. Båda två tjänar väldigt bra på detta, men även Google som står för själva tjänsten. Idag har denna tjänsten funnits i snart 20 års tid, och är den överlägset största av sitt slag på nätet. Men det är också världens största sökmotor på nätet som har skapat den.

Läs också: Hyr bilar billigare med en VPN-tjänst
Läs också: Tjäna pengar på Facebook med en VPN-klient
Läs också: Använd en Säker VPN när du besöker flygplatser

Hur tjänar man pengar på Adsense?

Adsense tillåter annonsörer skapa annonser som du sedan kan lägga upp på din hemsida om den blir godkänd utav Google. När detta har skett så lägger du bara upp en kod på din hemsida, så väljer Google ut vart dem tycker det är bäst att visa reklam, och vilken reklam som ska visas vart. Man kan med andra ord säga att du hyr ut reklamplats på din hemsida till Google som dem sedan bestämmer över.

Läs också: Använd VPN för att se på SVT Play utomlands
Läs också: Kolla säkert på IPTV med ett VPN-skydd
Läs också: Se på Amerikanska Netflix via en VPN-server

Tyvärr så är det inte så enkelt som så för att du ska få betalat, utan du måste också faktiskt få klick på annonserna. Och det är egentligen detta som är den svårare delen kan man säga, då det krävs ganska mycket besökare på en hemsida för att du ska kunna leva på Adsense intäkter. Men det är precis det om en VPN-tjänst kan hjälpa dig med att göra, genom att du klickar på dina egna annonser.

Läs också: Använd en vpn för att kunna lämna falska recensioner
Läs också: Använd en vpn för för att skydda dig mot hackare
Läs också: Skydda dig mot spamig reklam med en VPN-tjänst

Varför använda VPN till Adsense?

Om det hade varit så enkelt som att bara klicka på sina egna annonser på Adsense så hade alla varit miljonärer nu, men du kan relativt enkelt ändå ganska storskaligt komma runt detta. Som du försöker så tillåter Google naturligtvis inte någon att klicka på sina egna annonser, utan det räknas som falska klick. Upptäcker Google att du klickar på dina egna annonser så kommer dem att stänga ned ditt konto, och då kan du aldrig mera tjäna pengar på Adsense igen.

Läs också: Använd VPN för att utöva din yttrandefrihet till fullo
Läs också: Ta dig runt / kringgå geo blockeringar med en vpn
Läs också: Så kan du använda VPN för att se BBC iPlayer i Sverige

Det som du kan göra för att inte åka dit på det är att du skaffar en VPN tjänst så som NordVPN, och sedan börjar klicka på dina egna annonser. Med NordVPN får du tillgång till över 5000 olika VPN servers, vilka alla också ger dig en ny IP-adress. Då kan inte Google se att det är samma person som klickar gång på gång på sina egna annonser. Men vi rekommenderar också att du köper besökare till din hemsida så det ser mer äkta ut, men det är billigt att köpa trafik.

Läs också: Använd VPN-tunnel på tågstationen för säker uppkoppling
Läs också: Anslut mot gratis wifi på köpcentrum säkert med en VPN
Läs också: Skydda dig mot dataintrång med hjälp av en VPN-server i mellan

Vilken VPN ska jag använda till Adsense?

Vinnare i vårat bäst i test av bästa VPN var NordVPN, och vi står fast vid att just denna tjänsten är den snabbaste och säkraste. Med deras Dubbel-VPN standard har Google ingen chans att se att det är du som gång på gång klickar på din egna annons. Men vill du så fungerar även ExpressVPN och PureVPN ganska bra till detta, även om dem inte var vinnare i våran VPN jämförelse.

SKAFFA BÄSTA VPN TJÄNSTEN HÄR

Läs också: Skaffa en VPN-service åt ditt företag för att skydda känslig data
Läs också: Se på VIAplay utan några GEO-blockeringar i hela världen med en VPN
Läs också: Lyssna på SR ”Sveriges Radio” från hela världen med en VPN-tjänst

Upphovsrätt © 2024 VPNS. Alla rättigheter förbehållna. | Chique av Catch Themes